Twerk

Lukkari

Kausi 23.8. - 7.12.2024

 Perjantai
17:00
Twerk koreografia
Anja

Viikkotunnit tauolla la 12.10., Afrohouse-tiiviskurssi järjestetään tällöin aikataulun mukaan. Kaikki tunnit tauolla pe 6.12 (itsenäisyyspäivä).

Twerkkaus eli twerk juontaa alunperin juurensa afrikkalaisten heimojen tansseihin, josta se on fuusioitunut afroamerikkalaisessa kulttuurissa omaksi tanssilajikseen. Osana afroamerikkalaista kulttuuria twerk on tuttu näky rap- ja hiphop-musiikkivideoista. Twerkkaukselle ominaista liikekieltä on lantion erilaiset aksentit, pakaroiden hyllyttely sekä voimakas asenne. Nykypäivän twerk on saanut paljon vaikutteita muista tanssilajeista, kuten dancehallista ja reggaetonista, mutta sitä harrastetaan omana lajinaan ympäri maailmaa. Viban tunneilla painotetaan twerkin ydintä: twerk on enemmän liikekieli kuin tanssillaji. Tunneilla ei sotketa akrobatiaa tai esimerkiksi reggaetonia tai dancehall-tanssiliikkeitä twerkkiin. Varaa mukaan polvisuojat sekä vaatteet, joissa sinun on helppo liikkua. Twerk-tunnit soveltuvat yli 16-vuotiaille.

Twerk koreografia, UUTUUS!

Tältä tunnilta ei vauhtia ja energiaa puutu! Tunnin sisältö painottuu alkeistuntia enemmän koreografiaan, mutta alkulämmittelyn ja koreografian lisäksi harjoittelemme tarvittaessa myös koreografiassa käytettäviä tekniikoita. Tunti sisältää twerkin perustekniikoiden lisäksi myös hieman vaativampia tekniikoita sekä erilaisia variaatioita perusteita. Tämä tunti on sinulle, joka nautit vauhdikkaista ja räväkistä koreoista! 

Ilmoittautumaan tästä!